Karatay’ın Sokakları Asfaltlanıyor

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile müteahhit firma asfalt ekipleri, Karatay’da ihtiyaç hissedilen yerlerde beton asfalt, soğuk asfalt ve yama çalışmalarını sürdürüyor.

Karatay’ın Sokakları Asfaltlanıyor
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, şehir merkezindeki Şems-i Tebrizi ve Aziziye Mahallelerinde alt yapısı tamamlanan sokaklarda, beton asfalt çalışmalarının yapıldığını belirterek, asfalt çalışmalarının yüklenici firma ile beraber iki ekiple yürütüldüğünü söyledi.

Başkan Hançerli, “Sanayi merkezleri, okul bahçeleri ve şehir merkezinin ardından çevre yolu dışında kalan mahallelerde beton asfalt çalışmalarının iki koldan sürdürülüyor” dedi.

Yapılan çalışmalarda Karatay’ın estetiğine önem verdiklerini ifade eden Başkan Hançerli, “Yeni imar yollarının açılmasıyla trafik akışı rahatladı. Ana arterlerin ve sokakların asfaltlanmasıyla da bölge halkına rahat ve temiz bir ortam sunuldu. 2013 yılında Karatay Belediyesi olarak belirlenen 200 bin asfalt hedefine yapılan çalışmalarla ulaşarak gerçekleştirilen çalışmalarla da Karatay’ın daha modern bir görünüme kavuşturacağız” diye konuştu.

Hançerli, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile müteahhit firma asfalt ekiplerince, Mesva Sanayi ve Bakliyat Sanayi Siteleri, Erenler, Aziziye ve Şemsi Tebrizi Mahallerinde yürütülen çalışmaların ardından Taşkınpaşa Caddesi ve Uzunkent Sokağının asfaltlanacağını da sözlerine ekledi

Kaynak: İHA