İnşaat Mühendisleri Odası Üyeleriyle Sorunları Masaya Yatırıyor

Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası ilçelerdeki üyeleriyle bir araya gelerek sektörün ve meslektaşlarının sorunlarını masaya yatırıyor.

İnşaat Mühendisleri Odası Üyeleriyle Sorunları Masaya Yatırıyor
Başkan Melih Meriç ve yönetim kurulu üyeleri Gaziantep’in Nizip ilçesindeki üyeleriyle bir araya gelerek sorunların çözümü noktasında fikir birliğine vardılar. Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç ve yönetim kurulu üyeleri Nizip ilçesindeki üyelerle bir toplantı yaparak sektörde karşılaşılan sorunlar, meslektaşların sıkıntıları üzerine görüş alış verişinde bulundular. İnşaat mühendislerinin karşılaştığı sorunların çözümündeki en önemli adresin oda olduğuna dikkat çeken Başkan Melih Meriç İnşaat mühendislerinin bir çok sorun yaşadığını, bu sorunların çözüm yerinin ise meslek odası olduğunu söyledi.

Meriç “Göreve geldiğimiz günden itibaren mesleğimizin ve meslektaşlarımızın sorunlarını yerinde ve birebir dinleyerek çözüm üretmeye çalışıyoruz. Odamız üyesi ve ilçelerde görev yapan arkadaşlarımızın sorunlarını yerinde dinlemek için buradayız. Projelerin oda tarafından onaylanması gibi birçok konular görüşüldü. Sorunlar konusunda görüş alış verişinde bulunuldu ve fikir birliğine varıldı. Çözüm noktasında odamız gerekli girişimleri yapacaktır. Birlik ve bütünlük içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz “dedi.

Gaziantep İnşaat Mühendisleri odası Nizip Ticaret ve Sanayi Odası Başkanını da ziyaret ederek yeni seçilen başkan ve yönetim kurulunu da ziyaret ettiler.
Kaynak: İHA