Sıla Öğrenci Yurdunda Mezuniyet Coşkusu

Kastamonu Şaban-ı Veli Eğitim Kültür ve Sağlık Hizmetleri Derneği bünyesinde üniversite öğrencilerine hizmet veren Kastamonu Sıla Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrencilerin tertiplediği mezuniyet gecesinde büyük coşku yaşandı.

Sıla Öğrenci Yurdunda Mezuniyet Coşkusu
Okullarından mezun olan 16 öğrenci için hazırlanan ‘Mezuniyet Gecesi’ne yurtta kalan öğrencilerin yanı sıra Kastamonu ve çevre illerden gelen çok sayıda misafirde katıldı.

Mezuniyet programında öğrencilerin duygulu konuşmaları, kahramanlık şiirleri, mehter marşları ve slayt gösterileri ilgi ile izlenirken, ayrıca geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden İhlas Holding kurucusu Dr. Enver Ören’in hayatından kesitler sunuldu. Yurt Müdürü Enis Köklü’nün mezun öğrencilerle birlikte mezuniyet pastasını kesti. Daha sonra Köklü, mezun olan öğrencilere hediyelerini verdi. Gecede konuşan Yurt Müdürü Enis Köklü, “Konuşmalarında öğrencilerimiz bize teşekkürlerini ifade ettiler. Ancak esas teşekkürü yurdumuzu tercih ettiğiniz için sizler ve bu hizmetlere maddi ve manevi yardımcı olan vefakar ve fedakar destekçilerimiz hak ediyor. Mezun öğrencilerimizi tebrik ediyor hayatta başarılar diliyorum. Ayrıca mezuniyet gecesine emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Kaynak: İHA