Altın Fiyatları Tekrar Düşüşe Geçti!

Altın fiyatları uzun bir aradan sonra haftaya yükselişle girmişti. Dün piyasaları canlandırması beklenen FED başkanı yaptığı konuşma sonrası altın hızla düşüşe geçti.

Altın Fiyatları Tekrar Düşüşe Geçti!
Fed Başkanı Ben Bernanke'nin konuşması öncesi, onsu 1.400 dolara yaklaşan altın yine tutunamadı. Bernanke'nin kritik açıklamasıyla ibre terse döndü, fiyat bir anda 1.370 dolara indi. Bugün ise düşüş sürüyor: 1.367 dolara geriledi.

Evlilik hazırlıkları yapanlar dikkat altın son yılların en düşük seviyelerinde seyir ediyor. düğün için gün sayanlar altın fiyatları bu kadar düşmüşken bir an önce davranıp altın almaları gerekir. Uzmanlar farklı görüşte olsa da altının yükselişe geçme ihtimali çok yüksek.

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Ben Bernanke'nin açıklamaları beklentisiyle hızlı bir yükselişe geçen altın fiyatları yine yön değiştirdi. Gün içinde 1.400 dolara yaklaşan altının onsu, açıklamalr sonrası bir anda 1.370 dolara geriledi. Bugün ise aşağı yönlü hareket rüyor. Altının onsu günün ilk saatlerinde 1.367 dolara kadar indi.