Kağıthaneli Gençler 19 Mayıs'ı Pedal Çevirerek Kutladı

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı yurdun dört bir yanında kutlanırken, Kağıthane Belediyesi, gençleri spora teşvik etmek için bisiklet yarışı düzenledi.

Kıyasıya geçen yarışlarda gençler, iki kilometre pedal çevirdi.
Kağıthane Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı gençlerle birlikte bisiklet yarışlarıyla kutladı. Belediyenin Sadabad Yaz Etkinlikleri dolayısıyla gerçekleştirilen bisiklet yarışmasında gençler, spora teşvik edilmeye çalışıldı. Rekabetli anlara sahne olan yarışmanın startını Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve İstanbul Milletvekili Şirin Ünal verdi. Yarışlarda ilk ve ortaokul öğrencileri, kıyasıya mücadele yaşadı. Hasbahçe Caddesi üzerinde başlayan yarışlar, Sadabad Camii arkasında son buldu. 8’inci sınıf erkekler, 8’inci sınıf kızlar, 5’inci sınıf erkekler ve 5’inci sınıf kızlar kategorilerinde yarışan öğrencilerden dereceye girenler ödüllerini İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Başkan Yardımcıları Oğuz Toptekin ve Hasan Çakır takdim etti. Bisiklet Yarışması kategori birincileri bisiklet, kupa ve madalya ödüllerini teslim alırken, 2’inci ve 3’üncü yarışmacılar kupa ve madalyaların sahibi oldu.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ve Sadabad Yaz Etkinlikleri kapsamında bugün saat 13.00’de İETT Garajı karşısında uçurtma şenliği düzenlenecek.
Kaynak: İHA