Erzurum Valisi Öztürk, Otu'yu Ziyaret Etti

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Oltu'yu ziyaret etti.

Valiler Kararnamesi ile Antalya Valiliği'ne atanan Öztürk, Vali Yardımcısı Naci Aktaş ve beraberindeki heyetle Oltu Kaymakamlığı'nda, çevre ilçelerin kaymakam ve belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

Öztürk, Erzurum'da görev yaptığı süre boyunca, her ilçeyle ilgili bir fikri olduğunu belirterek, "Erzurum'a geldiğimiz zaman, bir gün buradan ayrılıp gideceğimizi biliyorduk. Erzurum ve ilçeleri hakkında olumlu kanaatlerimiz oldu. Hayatımın en çok hatırası da burada oluştu. Buradan ayrılıp gittiğimiz zaman da sizlere yardımcı olabileceğimiz konularda beni arayabilirsiniz. Ben de size yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, Öztürk'ün 4 yıl boyunca herkesle yakından ilgilendiğini belirterek, "Nice valiler geldi geçti ama Sebahattin Öztürk Valimiz bizim için çok farklıydı. Yolun ve bahtın açık olsun sayın valim" dedi.

Oltu Kaymakamı Fatih Çobanoğlu da Öztürk'e yeni görevinde başarılar diledi.

Vali Öztürk'ü, Olur Kaymakamı Ömer Çimşit, Olur Belediye Başkanı Rüstem Polat, Narman Kaymakamı Atakan Atasoy, Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, Şenkaya Kaymakamı Murat Şener, Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan, Oltu Askerlik Şube Başkanı Piyade Binbaşı Recep Final, Oltu Emniyet Müdürü Cenk Bozkurt, Oltu Milli Eğitim Müdürü Nurullah Aktaş ve köy muhtarları uğurladı.

Muhabir: Murat Yıldız / Zehra Melek Çat

Yayıncı: Yücel Velioğlu
Kaynak: AA