Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr Veysel Eroğlu Afyonkarahisar'da (2)

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr Veysel Eroğlu, seçim bölgesi Afyonkarahisar’da, partisinin hizmet içi eğitim toplantısında yaptığı konuşmasında, Türkiye’de güçlü bir muhalefet olmadığını kaydederek, “Seçimler sırasında diğer partiler nifak sokmaya çalışır.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr Veysel Eroğlu Afyonkarahisar'da (2)
Karşımızda ciddi bir muhalefet olmadığı için sıkıntı çekiyoruz. Demokrasinin gereği, ciddi bir muhalefet şart, ama hala yok” dedi.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen AK Parti Afyonkarahisar Eğitim Toplantısına katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 2014 yılında gerçekleştirecek seçimleri kazanabilmek için, bütün teşkilat üyelerinin çok iyi çalışmaları gerektiğini kaydetti.

Bakan Eroğlu, teşkilat üyelerine seslendiği konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Önümüzde seçimler var, bu seçimleri kazanmanın da 3 temel ayağı var. Birincisi teşkilat çalışmasıdır. Teşkilat üyelerimiz dimdik ayakta durup birlik, beraberlik ve kardeşliğini pekiştirerek genel başkanımızın gösterdiği hedefe doğru ilerleyecek. İkincisi yaptığımız bütün çalışmaları vatandaşlarımıza anlatacağız. AK Parti devasa hizmetlerde yapıyor, biz hizmet ediyoruz, bunları vatandaşa anlatacağız. Sonuçta sadece AK Partililerden değil milletten oy alacağız. Üçüncüsü ise milletin gönlüne girmek. Başarıda bu 3 sütunlarla birlikte gelecektir. Buna yürekten inanıyorum.”
Konuşmasında, Türkiye’de güçlü bir muhalefet olmadığından dolayı, seçim çalışmalar esnasında teşkilat üyelerinin dikkatli olmaları gerektiğini de dile getiren Bakan Eroğlu, “Seçimler sırasında diğer partiler nifak sokmaya çalışır. Karşımızda ciddi bir muhalefet olmadığı için sıkıntı çekiyoruz. Demokrasinin gereği, ciddi bir muhalefet şart, ama hala yok. Demokrasi şart ama hala toparlanamıyorlar. Bu süreçte dedikodu, gıybet yayılmaya çalışabilir. İftira değil, olan bir şeyi söyleseniz bile bu gıybettir, kul hakkı var. Cenabı Allah kul hakkını affetmiyor. Size menfi bir haber geldiği zaman bir tarafı dinleyerek kanaate sahip olmayın. Karşı tarafı da dinleyin” diye konuştu.

Kaynak: İHA