Başkan Sakallı'dan Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Sakallı, Cemiyet Başkanı Yılmaz Karaca ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.

Türk Dünyası Kültür Başkenti çalışmalarından Karapınar Vadisi Projesi'ne kadar bir çok konunun gündeme geldiği ziyarette yaptığı açıklamada, Eskişehir'de güçlü bir yerel basın olduğuna dikkati çeken Sakallı, Eskişehir yerel basınının ilkeli ve kaliteli yayın yaptığını dile getirdi.

-Orman Bölge Müdürü Ateş'e hayırlı olsun ziyareti

Sakallı, Orman Bölge Müdürü Recep Ateş'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Ateş'e yeni görevinde başarılar dileyen Sakallı, Orman Bölge Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği başarılı çalışmaların artarak devam edeceğine inandığını söyledi.

Odunpazarı Belediyesi'nin kurumlararası iş birliğine verdiği önemine değinen Sakallı, bu anlayışla Orman Bölge Müdürlüğüyle birlikte çalışmalar gerçekleştireceklerini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ateş ise Odunpazarı Belediyesi'yle birlikte birçok projede birlikte yer alacaklarını dile getirdi.

-Oyuncak evinde Anneler Günü kutlaması

Odunpazarı Belediyesi Oyuncak Evi Kütüphanesi'nde Anneler Günü etkinliği düzenlendi.

Belediyeden yapılan açıklamada, programda öğretmenlerinin rehberliğinde annelerine özel bir kutlama programı hazırlayan oyuncak evindeki öğrenciler, keyifli dakikalar geçirdi.

Programdan oldukça etkilendiklerini belirten veliler, çocuklarının Oyuncak Evi Kütüphanesi'nde eğitim görmelerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Yayıncı: Mürsel Çetin
Kaynak: AA