Ak Partililer Her Gün İki Ekmek Parasıyla İki Engelliye Akülü Araba Aldı

AK Parti Osmangazi ilçe teşkilatı, ekmek israfına dikkat çekmek için her gün 1 lira biriktirerek, 4 ayda 2 engelliye akülü araba hediye etti.

AK Parti Osmangazi ilçe teşkilatı üyesi 30 kişi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ekmek israfını önlemek için başlattığı kampanyaya destek vererek, her gün kişi başı 1 lira biriktirip 2 adet engelli akülü araba aldı. Yönetim kurulu üyeleri aldıkları arabalardan birini engelli Olgun Önder’e teslim etti. İkinci araç ise ileri bir tarihte ihtiyaç sahibi engelli bir vatandaşa teslim edilecek.

Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, “Ekonomik zararı çok ciddi boyutlara ulaşan ekmek israfı konusunda başbakanımızın çağrısına kulak verdik. Mensubu olduğumuz dinimizin, 'Yiyiniz, içiniz, ancak israf etmeyiniz' emri bizlere bu konuda her zaman yol gösterici olmuştur. Bizler ekmek ısrafının ulaştığı boyutu göstermek maksadıyla Sosyal İşler Başkanlığımız tarafından organize edilen bu kampanyada 4 ay boyunca her gün 2 ekmek parası olan 1 TL biriktirerek bu kampanyayı sürdürdük. Biriktirdiğimiz bu parayla 10-16 Mayıs Engelliler Haftasında iki engelli vatandaşımızı ve ailelerini sevindirmiş olduk” dedi.

Kaynak: İHA