E Twinning Proje Yarışmasında Dereceye Giren Okullara Ödülleri Verildi

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Ulusal Destek Servisi’nce yürütülen “eTwinning Projesi” (Avrupa Online Okul Ortaklıkları) kapsamında dereceye giren okullara düzenlenen törenle ödülleri verildi.

E Twinning Proje Yarışmasında Dereceye Giren Okullara Ödülleri Verildi
Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene Vali Mehmet Ufuk Erden, Belediye Başkan Yardımcısı Işıl Akgün, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Bayram, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut, eTwinning Projesi kapsamında Antalya yapılan çalıştayda ülke genelinden 47 öğretmenin kalite belgesi aldığını ve bu öğretmenlerin 15 tanesinin Uşaklı olduğunu söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut konuşmasında ayrıca, “Uşak Milli Eğitim Müdürlüğü olarak eğitimdeki kaliteyi arttırmak için mücadele ediyoruz. Bu mücadeleyi de tek başımıza değil öğretmen arkadaşlarımızla birlikte veriyoruz. Geçtiğimiz yıllarda da öğretmenlerimiz katıldıkları bu tip proje yarışmalarında birincilikler elde etmişlerdi. Bu tür başarılar hepimizi sevindiriyor” dedi.

Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden ise proje yarışmasında dereceye giren okulları tebrik ederek öğretmen ve öğrencilere ödüllerini verdi. Proje yarışmasında Hasibe ve Mazhar Gürbüz İlköğretim Okulu “Gençlerin İlgisini Çeken Güzel Yerler” adlı proje ile üçüncü, Eşe ve Halil Erdoğdu İlköğretim Okulu “Çevremizdeki Dünya” adlı proje il ikinci olurken Gazi Mustafa Kemal Orta Okulu ise Dünyanın Bize İhtiyacı Var” adlı proje ile birinci oldu. Ödül töreninin ardından Vali Erden ve beraberindekiler yarışmaya katılan okulların fuaye alanında açtığı proje sergisini de gezdi.
Kaynak: İHA