Nazilli Belediye Meclisi Mayıs Ayı Toplantısı

Nazilli Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısının 1.birleşiminin 1.oturumu 5393 sayılı kanununun 20. maddesi gereğince Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı.

Nazilli Belediye Meclisi Mayıs Ayı Toplantısı
Toplantıda 10 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Belediye Meclisi’nin Mayıs 2013 Dönemi Olağan Toplantısı Belediye Başkanı Haluk Alıcık Başkanlığı'nda meclis salonunda gerçekleştirildi.

Belediye Meclisi’nin Mayıs 2013 Dönemi Olağan Toplantısında Nazkent IV. Etap Toplu Konut Projesi için belediyenin garantör olması, yapılacak olan protokol ve konutların üyelere tahsisi için Belediye Başkanı H.Haluk Alıcık’a yetki verilmesi oybirliği ile kabul edildi. 2012 Yılının netleştirilmiş Kesin Hesabını görüşen meclis oyçokluğu ile Hisseleri şartsız hibe edilen belediye şirketinin sermayesinin arttırılması ve Belediye Şirketinin faaliyet alanlarına ilave yapılması kararını da oybirliği ile mecliste kabul edildi. Zafer Mahallesinde 58 pafta 736 ada 11 nolu parselin konut alanından akaryakıt + LPG istasyonu ve dinlenme tesisi amaçlı imar planı değişiklik talebi bir sonraki mecliste görüşülmek üzere meclis üyelerince oybirliği ile ertelendi. 5 yıllık İmar ve Yatırım Programının 2013 yılı kamulaştırma dilimine ilave yapılmasına oy birliği ile karar verilirken Belediye Halk Oyunları Ekibinin Gürcistan’ın Gori kentinde yapılacak olan Kültür ve Sanat Festivaline katılması oy birliği ile karar verdi. Meclis gündem maddelerinden 7. ve 8.’nci maddedeki İsabeyli’de bulunan doğal kaynak suyunun kiralanması ve İsabeyli akaryakıt istasyonunda yer alan ATM yerinin kiralanması meclis üyelerinin oyçokluğu ile karar bağlandı. Yine İsabeyli Belediyesinin İller Bankasından Teminat Mektubu alınması onayının verilmesi bir sonraki mecliste görüşülmesine oy birliği ile karar verilirken, son madde de yer alan Nazkent IV. Etap Toplu Konut Projesi için belediyenin garantör olması, yapılacak olan protokol ve konutların üyelere tahsisi için Belediye Başkanı H.Haluk Alıcık’a yetki verilmesi Mayıs ayı meclis toplantısında oybirliği ile kabul edildi.
Kaynak: İHA