Pozitif Enerji Annelere Sağlıklı Yaşam Hediye Ediyor

Eğlenceli sporun adresi Pozitif Enerji Spor Merkezi, anneler için Anneler Günü’nde sağlık hediye ediyor.

Pozitif Enerji Annelere Sağlıklı Yaşam Hediye Ediyor
Pozitif Enerji Spor Merkezi, yaşam kalitesini artırmak ve fiziksel performanslarını geliştirmek isteyen herkese, uzman eğitmenleriyle birlikte sağlıklı bir hayat vaad ediyor. Hem bedensel hem de ruhsal sağlık için hizmet veren Pozitif Enerji Spor Merkezi, uzman eğitmenleriyle birlikte Circle Station, Pilates, Aletli pilates, Yoga, Kundalini Yoga, Hamile Yogası, Zumba ve Nefes olmak üzere sekiz farklı eğitim veriyor.

Pozitif Enerji Spor Merkezi sadece kas yapmak ya da kalori harcamak için değil eğlenmek, öğrenmek ve güzel zaman geçirmek isteyen herkes için uygun bir konsept sunuyor. Kadınların vücut biçimine uygun tasarlanan spor aletleri kadınların her yaşta spor yapmasına imkan sağlıyor. Kasları şişirmeden biçimlendiren ve kişinin kendi kas gücünü kullanarak vücudunu geliştirmesini sağlayan Circle Station, Pozitif Enerji Spor Merkezi ile insan hayatına giriyor. Haftada üç gün, otuz dakikalık programlar ile incelmek ve sıkı bir vücuda sahip olmak Circle Station ile mümkün oluyor.

Pozitif Enerji Spor Merkezi’nde yoga, kundalini yoga ve hamile yogası eğitimi veriliyor. Doğru yaşam biçimi olarak gösterilen yoga, bedene, zihin ve duygulara yön veriyor. Yoga teknikleri sayesinde beden, zihin ve duygular temizlenince ve pozitif enerjiyle dolunca doğal olarak insan bütün olumsuz istekler, düşünceler ve eylemlerden kurtulmuş oluyor. Anne adayları için ise hamile yogası, hamilelik sürecinin bedensel ve ruhsal olarak en iyi şekilde geçirilmesini sağlıyor.
Kaynak: İHA