Kaymakam Yakuta Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Finike Kaymakamı Mesut Yakuta, düzenlenen çeşitli yarışmalarda başarılı olan öğrencileri tablet bilgisayarla ödüllendirdi.

Finike Kaymakamı Mesut Yakuta, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası'nda, birinci ve üçüncü olan öğrencileri kabul etti.

Ziyarette konuşan Türkiye Satranç Federasyonu Finike Temsilcisi Bülent Kontaş, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve çok sayıda katılımcının yer aldığı satranç turnuvasında, Lykia Satranç Kulübü öğrencilerinden Uğur Can Tay ile Ülkü Nehir Filiz'in büyük başarı elde ettiklerini söyledi.

Turunçova İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Kudret Dolu da Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen şiir okuma yarışmasında Melike Rümeysa Altun'un ilçe birincisi olduğunu belirtti.

Kaymakam Mesut Yakuta, öğrencileri elde ettikleri başarılardan dolayı kutladı. Hayatta hiçbir başarının ödülsüz kalmayacağını ifade eden Yakuta, öğrencilere tablet bilgisayar hediye etti.

Muhabir: Mehmet Çakmak

Yayıncı: Güç Gönel
Kaynak: AA