Karaman Belediyesi Çalışanları 1 Mayıs'ı Piknikte Kutladı

Karaman Belediyesinde çalışan işçi ve memurlar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü belediyenin organize ettiği piknikte kutladı.

Gökçe Çamlığı mesire alanında düzenlenen piknikte belediye personeli yanında Belediye Başkanı Kamil Uğurlu da katıldı.

Burada bir konuşma yapan Başkan Uğurlu, Karaman Belediyesi çalışanları olarak biz bir aile olduklarını, her gün birlikte omuz omuza çalıştıklarını söyledi.

Kente daha iyi hizmet edebilmek için gecesini gündüzüne katarak çalışan personel ile bu güzel bahar gününde bir araya gelmek istediklerini ifade eden Uğurlu, şunları kaydetti:

"Onlara moral ve motivasyonun yanı sıra kaynaşmaları içinde 1 Mayıs'ta böyle bir program tertip ettik. Gördüğünüz gibi buluşmamız çok güzel bir havada geçiyor. Herkes aileleriyle birlikte burada, birlik ve beraberlik içinde piknik yapıyoruz. 1 Mayıs işçinin, alın terinin ve baharın bayramı. İşçiye ve emeğe saygımız elbette sonsuz. Bazı kişiler bu meseleyi farklı yerlere çekmeye çalışıyorlar. Onların bu emeklerinin boşuna olduğunu düşünüyorum. 1 Mayıs işte böyle ailemizle, çocuklarımızla, eşimiz ve dostumuzla huzur içerisinde kutlanması gereken bir gün. Bizler de bu şekilde kutluyoruz. Tüm personelimin ve çalışanların işçi ve bahar bayramı kutlu olsun."

Piknik, belediye personeli ve yöresel sanatçı Ahmet Tekin ve Emine Tekin çiftinin seslendirdiği türkülerle sona erdi.
Kaynak: AA