Muzaffer Külcü, Ak Partili Kadınlara Projelerini Anlattı

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Partili kadınlarla bir araya geldi.

Muzaffer Külcü, Ak Partili Kadınlara Projelerini Anlattı
Anitta Otel’de İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Eker, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akar’ın hazır bulunduğu toplantıda Başkan Muzaffer Külcü, belediyenin hayata geçirdiği projeler hakkında AK Partili kadınlara sunum yaptı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, seçimlerin gelip geçici olduğunu asıl olanın gelecek olduğunu belirterek, yaptıkları her çalışmada gelecek seçimler yerine gelecek nesilleri düşünerek hareket ettiklerini söyledi.

Çorum Belediyesi’nin hedefleri ve vizyonu olan bir belediye haline geldiğini dile getiren Külcü, tarihi hizmetlerle Çorum’a dolu dolu bir 4 yıl yaşattıklarını ifade etti.

Birgün siyaset hayatının sona ereceğini dile getiren Külcü, “Yaptığı işin hakkını verdi desinler benim için en büyük mutluluk bu. AK Parti her gerdiği seçimden başarıyla çıktı. Bunda kadınlarımızın büyük payları var. Günü birlik hesaplar yapamayız. Misyonumuz ve sahip olduğumuz medeniyet anlayışı buna müsaade etmez” dedi.

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Ceylan ise, gelece emin adımlarla ilerleyen Türkiye’nin ayağındaki prangalar ve sırtındaki kamburlardan kurtulması gerektiğini söyledi.

1984 yılından bugüne kadar terörle mücadele kapsamında 600 milyar dolar harcandığını hatırlatan Ceylan, anaların ağlamasını istemediklerini dile getirdi. İnsanların sadece istikrar istediğini kaydeden Ceylan, bunun için AK Parti iktidarının devamına ihtiyaç olduğunu kaydetti.

Türkiye’nin daha özgür ve demokratik bir anayasaya ihtiyacının olduğunu dile getiren Ceylan, halkında sivil ve demokratik bir anayasa istediğine dikkat çekti Partililerden ülkenin 2002 yılında bugünlere nasıl geldiğini anlatmalarını isteyen Ceylan, “Yerel seçimler öncesi zorlu bir viraja girdik. Bir ve beraber olduğumuz müddetçe önümüzde kimse duramaz. Hedefimiz Çorum’da yüzde 62 olan oy oranımızı yüzde 70’e yükseltmek. Belediye başkanımız hiçbir rengi ve kesimi ayırt etmeden çalışmalarını sürdürüyor. Çorum’u güzel günler bekliyor. Biz bunları gerçekleştirirken muhalefette boş laf üretiyor” diye konuştu.

AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse de, partili kadınlara çözüm sürecine destek olmaları için çağrıda bulundu. Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğine işaret eden Köse, ülkede çözülemez olarak addedilen meselerin çözüme kavuşturulduğuna vurgu yaptı.Barış sürecinde de önemli bir mesafe kat edildiğini dile getiren Köse, “Bu mesele çözüme kavuştuğunda Türkiye sıçrama yapacak. Düşüncelerimizi, siyasi geleceğimizi bir kenara bırakarak sürece destek olmalıyız” dedi.

AK Parti’nin tüm teşkilatlar ile bir bütün olduğunun altını çizen Köse, partideki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının bozulmaması için herkese görevler düştüğünü kaydetti.

İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Eker ise, bu ülkeyi sevdiklerini belirterek, millete hizmet etmekten başka gayelerinin olmadığını ifade etti.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, partili kadınlara bugüne kadar yapılan çalışmalar ve hayata geçirilen projeler hakkında sunum yaptı .
Kaynak: İHA