CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan, Emniyet Teşkilatının 168. Kuruluş Yıldönümü İle İlgili Mesaj Yayınladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan, Emniyet Teşkilatının 168. kuruluş yıldönümünü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan, Emniyet Teşkilatının 168. Kuruluş Yıldönümü İle İlgili Mesaj Yayınladı
CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan, son yıllarda yürüttüğü çalışmalarla Türkiye’ye zarar veren çetelerin ve mafyaların yok olmasında Türk Polis Teşkilatı'nın emeğinin büyük olduğunu kaydetti.

CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan, gücünü Türk milletinden ve kanunlardan alan Türk Emniyet Teşkilatı'nın 168. yıldır her türlü zorluğa ve olumsuzluğa göğüs gererek Türk halkının can ve mal güvenliğini koruduğunu vurgulayarak "İnsan hak ve özgürlüklerinin önündeki engellerin kaldırılması ve hukukun üstünlüğü prensibinin sosyal ve siyasal alanda egemen kılınması çağdaş bir devlet olmanın en önemli gereklerindendir. Demokrasinin yaşaması tüm özgürlüklerin yanında ancak toplumda huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkündür. Milletine her zaman fedakarca hizmet eden olan Türk polisi gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş ve toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır” ifadesinde bulundu .
Kaynak: İHA