Gazeteci Yazar Banu Avar, Ödemiş'te Söyleşiye Katılacak

Türkiye’yi dolaşarak birçok il ve ilçede "Yeni dünya düzeni, emperyalist devletlerin gelişmekte olan ülkeleri bölme yöntemleri ve demokrasi" konularında görüşlerini anlatan gazeteci yazar Banu Avar, pazar günü Ödemiş’e gelecek.

Son dönemde sosyal paylaşım sitelerinde yaptığı paylaşım ve açıklamalarla da dikkati çeken Banu Avar, “Yeniden Kuva-yı Milliye Buluşmaları” kapsamında Ödemiş Belediyesi Kültür Merkezi büyük salonda halkla buluşacak. Söyleşi pazar günü 15.00’da başlayacak.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ödemiş Şubesi’nin organizasyonu ile düzenlenecek etkinlikte Avar, Büyük Ortadoğu Projesi başta olmak üzere, İmralı görüşmeleri, Türkiye’nin iç ve dış siyaseti ile gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunacak. Avar, Ödemiş’te ayrıca kitaplarını da imzalayacak.

Etkinliğe tüm Ödemişlileri beklediklerini kaydeden ADD Ödemiş Şube Başkanı Hikmet Güriş, “Banu Avar bölgeyi yakından tanıyan, yaşanan süreci yakından takip eden ve yaptığı analizlerle dikkat çeken bir isim. Yurdumuz çok ilginç bir süreçten geçiyor. Bu süreçte halkın gerçekleri öğrenmesi şart. Bu amaçla Banu Avar, Türkiye’yi adım adım dolaşıp Ortadoğu’da olup bitenleri, emperyalistlerin oynadığı oyunları halka anlatıp, yaşanabilecek tehlikelere dikkati çekiyor. Bu amaçla Pazar günü Ödemiş’e gelecek gazeteci-yazar Banu Avar’ın söyleşisine tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA