Freni Patlayan Otomobil, Akaryakıt İstasyonunu Savaş Alanına Çevirdi

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde freni patlayan bir otomobil, akaryakıt istasyonuna girerek ortalığı savaş alanına çevirdi.

Freni Patlayan Otomobil, Akaryakıt İstasyonunu Savaş Alanına Çevirdi
Kazada 1 kişi yaralanırken, istasyona çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Kaza bu gece saatlerinde İmrahor Caddesi üzerindeki bir akaryakıt tesislerinde meydana geldi. Sütlüce’den Kağıthane istikametine seyreden Tuğrul Özdemir yönetimindeki 34 DK 3401 plakalı hususi otomobil, freni patlayınca kontrolden çıkarak cadde üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonuna girdi. Direksiyon hakimiyeti kaybolan otomobil, önce uyarı levhalarına, daha sonra hızla yakıt pompalarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde bulunan Fatih Taşpınar (26) isimli vatandaş yaralanırken, istasyon görevlileri, ilk olarak akaryakıt istasyonunun güvenlik sisteminin devreye sokarak elektrikleri akımını kesti. Elektriklerin kesilmesi ile büyük bir faciadan dönülürken, yakıt pompalarına çarpan araçtaki yaralı Fatih Taşpınar, bölgeye sevk edilen polis ve 112 Acil Servis ekiplerince Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Sürücü Tuğrul Özdemir’in yara almadan atlattığı kazada, yaralı Fatih Taşdemir’in vücudunda kırıklar oluştuğu, ancak hayati bir tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.

Freni patlayan otomobil, kazanın ardından akaryakıt tesislerinden kaldırıldı.

Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı .
Kaynak: İHA