Chp'li Toprak: Birlikte Olduğumuz Sürece Türkiye'nin Sırtı Yere Gelmez

Türkiye’de kardeşlikle beraber birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu söyleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, "Bu birlik sizin gibi sanayici ve iş adamalarımızın ülkemize kattıkları maddi manevi değerle mümkün olacaktır.Birlikte hareket ettiğimiz sürece Türkiye'nin sırtı yere gelmeyecektir." dedi.

Erdoğan Toprak, İkitelli Sanayici ve İşadamları Derneği (İKTİSAD) Yönetim Kurulu’nun davetlisi olarak dernek merkezinde düzenlenen kahvaltıda dernek üyeleriyle bir araya geldi. Programda konuşma yapan Toprak, seçkin işadamlarıyla bir arada bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON)’nun faaliyetlerini yakından takip ettiğini belirten Toprak, "TUSKON kurulduğu günden bugüne çok iyi işler çıkarıyor. Bu ülkede milli sanayinin güçlenmesi lazım. TUSKON gibi sivil toplum kuruluşların artması gerekir. Sizin aracılığınızla, siz sanayici ve iş adamlarını canı gönülden kutluyorum. Ülkemizin Afrika’ da ve diğer kıtalarda tanınmasında TUSKON’un yadsınamaz katkıları olduğunu biliyorum." diye konuştu.

İKTİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tahir Sekizkardeş de CHP Genel Başkan Yardımcısı Toprak’a yoğun iş temposu arasında kendilerine vakit ayırdığı için teşekkür etti. Sekizkardeş, "Gelmesi bizi onurlandırdı. Kendisine yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum." dedi.

Program sonunda İKTİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tahir Sekizkardeş, Erdoğan Toprak’a üzerinde Osmanlı arması bulunan bir tablo hediye etti .