Selçuk'ta Okullar Uçurma İle Şenlendi

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Hukuk Fakültesi'nin 12 Mart - 5 Nisan tarihleri arasında düzenlediği Kişisel Gelişim Seminerleri kapsamında, Selçuk Fatma Günay Ortaokulu ile Şirince ve Zeytinköy ilkokullarındaki 550 öğrenciye uçurtma dağıtıldı.

Selçuk'ta Okullar Uçurma İle Şenlendi
Ayrıca okul bahçesine fidan da dikilen etkinlikte, öğrencilere kırtasiye malzemesi ve sırt çantası da verildi.

DEÜ Hukuk Fakültesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Kişisel Gelişim Seminerleri, 26 Mart-5 Nisan tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Kişisel Gelişim Seminerlerinin programında yer alan Selçuk Efes Kültür ve Sanat Gezisi gerçekleşti. Bu kapsamda Organizasyon Komitesi Seminer Yöneticisi Dr. Canan Erkan öncülüğünde, Selçuk Fatma Günay Ortaokulu'na gidilerek 550 öğrenciye uçurtma dağıtıldı. Gökyüzünü rengarenk süsleyen uçurtmaların tadını çıkaran öğrenciler, yine etkinlikte yer alan fidan dikimini gerçekleştirdiler. Küçük öğrencilere, yine DEÜ tarafından kırtasiye malzemesi dağıtımı yapıldı. Şirince ve Zeytinköy ilkokullarındaki öğrencilerin de yer aldığı bu etkinlikte, ayrıca okullara Türkiye ve dünya siyasi coğrafi haritası ile top da dağıtıldı.

DEÜ Hukuk Fakültesi'nin Kişisel Gelişim Seminerleri'nin, yarın Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde senfoni dinletisi ile sona ereceği bildirildi.

Kaynak: İHA