Vali Eşi Aydın, İhtiyaç Sahibi Aileleri Ziyaret Etti

Siirt Valisi Ahmet Aydın’ın eşi Arzu Aydın, ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret etti.

Vali Eşi Aydın, İhtiyaç Sahibi Aileleri Ziyaret Etti
Vali eşi Aydın beraberinde Vali Yardımcısı Gürbüz Saltaş’ın eşi Sibel Saltaş ile birlikte Dumlupınar, Tınaztepe ve Conknbayır mahallelerinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ve maddi imkanı yetersiz olan, Mehmet Ulu, Tahir Özer, Selahattin Altan, Abdulmenaf Koceman, Halime Yıldız, Ahmet Aybek ve Emine Akıncı adlı aileleri evlerinde ziyaret etti. Aileleri konutlarında tek tek ziyaret eden ve kendileri ile bir süre sohbet eden Arzu Aydın, ailelerin dert ve sıkıntılarını dinledi. Aydın, ailelere ayni ve nakdi yardımlarda bulunarak, çocuklara da çeşitli hediyeler verdi. Arzu Aydın, ilk olarak Conkbayır Mahallesi'nde ikamet eden Tahir Özer adlı dört çocuklu aileyi ziyaret ederek, dert ve sıkıntılarını dinledi. Sultan Özer adlı engelli kız çocuğu ile sohbet eden Aydın, Sultan Özer’ in akülü sandalye talep etmesi üzerine, kutlu doğum haftasında dağıtılan akülü sandalyelerden bir tanesi kendisine verildi.

Buradan ayrılan Aydın ve beraberindekiler daha sonra 9 çocuklu Abdulmenaf Koceman ailesini ziyaret etti. Ziyaret sırasında çeşitli ekonomik sebeplerle eğitime ara veren Nezahat Koceman adlı kız çocuğunun eğitime kazandırılması için ilgililerle görüşen Aydın, Nezahat kızımıza her türlü desteğin sağlanarak, tekrar okula gönderileceğini belirtti.

Ayrıca SBS'ye hazırlanan Ahmet Koceman adlı öğrencinin de Siirt Akademi'ye kaydının yapılarak, burada verilen dershane ve eğitim desteğinden yararlanacağı bildirildi.

Aydın, ihtiyaç sahibi yoksul ailelerin eğitim, sağlık ve ekonomik ihtiyaçlarının giderilmesi ve yaşam standartlarının yükseltilmesi amacıyla, Siirt'te ekonomik yoksunluk içinde bulunan aileleri ziyaret etmeye devam edeceklerini söyledi

İhtiyaç sahibi yoksul aileler de yapılan bu ziyaretten memnun olduklarını belirterek, ilgililere teşekkür etti.
Kaynak: İHA