Digor’da Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Kars’ın Digor İlçesi’nde düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliğine Iğdır İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şadi Eren’de katıldı.

Digor’da Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri
Digor İlçe Müftülüğü’nce organize edilen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe katılan Iğdır İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şadi Eren, “Hz. Peygamber ve insan onuru” konulu konferansı sundu. Digor’daki 10 bayan Kur’an Kursu öğrencilerinin iştirak ettiği programın açılış konuşmasını ise ilçe müftüsü Mikail Özkan, yaptı.

Müftü Mikail Özkan, Hz. Peygamber sevgisinin salonlara sığmayacak hale geldiğini ve katılımcılara teşriflerinden dolayı teşekkür etti.

Digor İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin de aktif olarak görev aldığı program, ilahi ve şiirlerin okunmasıyla devam etti. 1.sınıf öğrencisi 6 yaşındaki Zeynep Sena Özkan’ın, okuduğu 40 yaşındasın adlı şiir katılımcılara duygulu anlar yaşattı.

Daha sonra hafta etkinlikleri çerçevesinde yapılan yarışmalarda dereceye girenler öğrencilere ödülleri verildi.

Digor İlçe Kaymakamı Nevzat Karkacı’nın ve Digor Belediye Başkanı Muzaffer Kutay’ın programa katılanlara ve programı hazırlayanlara teşekkür teşekkür ettiler. Programdan sonra tüm katılımcılara yemek ikramı yapıldı.
Kaynak: İHA