Vali Yılmaz, Teknoloji Tasarım Sergisine Hayran Kaldı

Düzce Valisi Adnan Yılmaz, İsmetpaşa Ortaokulu tarafından alışveriş merkezinde düzenlenen teknoloji tasarım sergisinde projelere hayran kaldı.

Vali Yılmaz, Teknoloji Tasarım Sergisine Hayran Kaldı
Çocukların ödüllendirilmesi gerektiğini söyledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında İsmetpaşa Ortaokulu tarafından Teknoloji Tasarım Sergisi açıldı. Serginin açılışına Vali Adnan Yılmaz, Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Demirel, Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürü Arif Önemli, Okul Aile Birliği başkanları, öğrenciler ve veliler katıldı.

Vali Adnan Yılmaz sergi açılışı öncesinde yaptığı konuşmasında, “İsmetpaşa Ortaokulu, İlkokulu Düzce’de yeni fikirlerde yeni buluşlarda dahiler yetiştiren öğrencilere sahip. Okulla da veliler bütünleşmiş. Çok güzel çalışmalara imza atmaktasınız. Başarıdan başarıya koşmaktasınız buda sizin disiplinli ve birlikte çalışmanızdan kaynaklanıyor. Bu anlamda hepinizi tebrik ediyorum. Çok güzel şeyler yapıyorsunuz bende koşa koşa geldim. İnanırsak başarırız” dedi ve serginin açılış kurdelesini keserek sergiyi gezdi. Öğrencilerle tek tek sohbet eden Vali Yılmaz hazırlanan projelerin uygulamaya geçmesi gerektiğini belirterek “Bu öğrencileri ödüllendirelim” dedi.

Sergide 12 adet kurgu kuşağı çalışması, 48 tane düzen kuşağı çalışması ve 51 adet yapım kuşağı çalışması olmak üzere toplam 115 sergileniyor.
Kaynak: İHA