Fatih Erkoç'un Jüri Üyesi Olduğu Liselerarası Müzik Yarışması Başlıyor

Bursa'nın Osmangazi Belediyesi, yeni yıldızlar keşfetmek ve sesini duyurmak isteyen genç yeteneklere destek olmak amacıyla ünlü sanatçı Fatih Erkoç'un da jüri üyesi olduğu 'Liselerarası Müzik Yarışması' düzenledi.

Fatih Erkoç'un Jüri Üyesi Olduğu Liselerarası Müzik Yarışması Başlıyor
2010 yılına kadar 5 kez düzenlenen ve o tarihten itibaren 2 yıl ara verilen Liselerarası Müzik Yarışması yeniden başlıyor. 5 dalda düzenlenen yarışmada, başvurular 15 Ekim 2013 tarihine kadar devam edecek. 02-03 Kasım 2013 tarihinde yapılacak ön elemelerin ardından 09 Kasım 2013 tarihinde Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek final gecesinde yarışma sonuçlanacak. Osmangazi Belediyesi Liselerarası Müzik Yarışması 2013'te 'En İyi Erkek Solist, En İyi Bayan Solist, En İyi Düzenleme, En İyi Orkestra, En İyi Beste' kategorileri yer alıyor. Yarışmada ilk sırayı alan yarışmacılara ödül paketi ile bin 500 TL para ödülü verilecek.

Yarışma öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Liselerarası müzik yarışması Osmangazi Belediyesi'nin bu yıl 6'ncısını düzenlediği bir yarışma. Her yıl olmuyor. En son Mayıs 2010 tarihinde yapıldı. 3 yıl ara verilmiş oldu. Jüri üyelerine büyük işler düşüyor. Bunları seçmek zor iş" dedi.

Ünlü sanatçı Fatih Erkoç ise, "Bursa'daki herhangi bir etkinlikte yer almaktan gurur duyarım. Ciddi yapılan yarışmaların çok faydalı olacağına inanıyorum. Bütün katılacak olan müzisyen ve sanatçı adayı arkadaşlara başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA