Turizm Haftası Çaycuma’da Düzenlenen Konserle Sona Erdi

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Turizm Haftası’nın 37. yıldönümü dolayısıyla Kaymakamlık ve Belediye tarafından ortaklaşa yapılan etkinlik Türk Halk Müziği topluluğunun “Türkü Türkü Türkiyem” adlı konserle sona erdi.

Turizm Haftası Çaycuma’da Düzenlenen Konserle Sona Erdi
Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi’nde Çaycuma Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından “Türkü Türkü Türkiyem” adlı konsere yoğun katılım oldu. Koro Çaycuma yöresi “Aman Of” türküsünü söylemeye başlayınca Başkan Mithat Gülşen yerinden kalkarak eşi Gönül Gülşen ile arşılıklı oynadı. Konser sonrası topluluk başkanı Ayşen Köktürk’e çiçek takdim eden Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen yaptığı konuşmada emeği geçenlere teşekkür etti.

Gülşen, “Bu akşam burada topluluğumuzun başkanı Ayşen Köktürk olmak üzere koro ve saz ekibi ile birlikte güzel bir akşam yaşattılar. Hakikaten Çaycuma’mız gün geçtikçe renkleşmekte, gelişmekte, güzelleşmekte kültürel ve geriye dönük değerlerimizi sahip çıkma yolu noktası itibariyle artık uluslar arası bazda da Çaycuma’da açılması gerektiği düşüncesiyle bu akşam burada dört ülkeden dört misafirimiz vardı. Bulgaristan, Polonya, Letonya ve Litfanya’yla beraber 100. yılda bir uluslar arası gece düzenleyecekler. Kaymakamımız ve Belediye Başkanı olarak bölgemizi ve ülkemizi tanıtmak amacıyla iki gün ilçemizde beraber olacaklardır. Bu gecede adı geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA