Proje Kapsamında Sakarya'ya Gelen Spor Tırı, İlgi Görüyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından yürütülen "Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun" projesi kapsamında Sakarya'ya gelen spor tırı ilgi görüyor.

Kent Meydanı'nda kurulan spor tırında portatif futbol, voleybol ve basketbol sahaları yer alıyor. Etkinlik kapsamında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce broşür ve tanıtıcı kitap dağıtılan çeşitli yaş gruplarından çok sayıda kişi alana gelerek spor yaptı.

İstediği branşta spor yapan vatandaşlar, burada uzman antrenörlerden de teknik bilgiler alıyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu, AA muhabirine yaptığı açıklamada gençlerin spor yapmaya özendirildiğini anlattı.

Tırların, 42 ili dolaşacağını belirten Koşu, "Spor konusunda çok güzel bir tanıtıcı faaliyet bu. Bu tırlar illeri gezerek çocuklara spor imkanı sağlıyor. Bakanlığımızın çok güzel bir faaliyeti gerçekten" dedi.

"Şu anda çok sayıda öğrencimiz burada spor yapıyor" diyen Koşu, "Çok güzel bir çalışma. Akşam saatlerine kadar tır bekleyecek ve çocuklarımız spor yapacak. Öğrencilerimizin katılımından son derece memnunuz" ifadesini kullandı.

Muhabir: Salih Eren - Mehmet Özcan

Yayıncı: Atakan Çelik
Kaynak: AA