Salihli Ticaret ve Sanayi Odası 6. Kez Ege İlleri Sergisine Katıldı

Ankara’da Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Ege İlleri 6. Tanıtım Sergisi ve Etkinlikleri bu yıl da Ege’yi Başkent’e taşıdı.

Tanıtım açısından iyi bir mecra haline gelen Ege İlleri Sergisi’ne başlangıçtan bu yana katılmayı bir gelenek haline getiren Salihli Ticaret ve Sanayi Odası da, ilçede üretilen ürünleri, tarihi ve doğal güzelliklerini fuardaki stantta sergileme imkanı buldu.

EGEM Platformu tarafından düzenlenen Ege İlleri 6. Tanıtım Sergisi ve Etkinlikleri devlet büyükleri, bürokratlar, işadamları ve milletvekilleri tarafından da yoğun ilgi gördü. Salihli standını başta Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay olmak üzere, AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve çok sayıda vatandaş ziyaret etti. Salihli standında yer alan ürünlere yoğun ilgi gösteren katılımcılar, ayrıca Gökeyüp çömleklerinin yapımı hakkında da bilgi aldılar.

Salihli TSO standını ziyaret eden misafirler, Salihli’nin tarım, sanayi ve turizm alanlarında gelişmesinin umut verici olduğunu belirterek, takdirlerini dile getirdiler. Atatürk Kültür Merkezi’nde 4 gün boyunca devam eden sergide, Salihli TSO görevlisi Hasan Söğüt, ziyaretçilere ilçe ve ürünler hakkında bilgi verdi.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Saim Türetken, düzenlenmeye başladığı yıldan itibaren Ege İlleri Sergisi’nde stant açmayı bir gelenek haline getirdiklerini belirterek, “Bir festival havasında geçen sergide, Salihlimizi başkentte tanıtma imkanı buluyoruz. Bu bizim için bulunmaz bir fırsat oluyor. Katılımcılara Salihli Kirazı’nı, Odun Köfte’yi, şifalı termal sularımızı hatırlatma imkanı buluyoruz. Yatırımcıların da dikkatini çektiğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA