Kızılcabölükspor Dayanışma Yemeğinde Moral Buldu

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Kızılcabölükspor, ligin bitimine 3 hafta kala düzenlenen geceyle moral depolayıp, stres attı.

Kızılcabölükspor Dayanışma Yemeğinde Moral Buldu
Kızılcabölükspor için düzenlenen Kızılcabölüklüler Dayanışma Gecesi Denizli Twenty20’de gerçekleştirildi.

Kızılcabölük Belediyesi, Kızılcabölüklüler Vakfı, Genç Kızılcabölüklü İşadamları Derneği (GEKİAD) ve Kızılcabölükspor yönetimi tarafından organize edilen geceye Tavas Kaymakamı Muhittin Gürel, Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr.Kadir Gökhan Saçkan, MHP İl başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Abdurahman Aykutlu, Kızılcabölükspor yönetimi, teknik heyet, futbolcular ve aileleri ile davetliler katıldı.

Kızılcabölük Belediye Başkanı ve Kızılcabölükspor Onursal Başkanı Abdülkadir Uslu, Kızılcabölük’ün sporsever bir belde olduğunu belirterek, “50’ye yakın gencimizi Tavas Ovası’nın, Barza Ovasının değişik köy ve beldelerinden seçerek Kızılcabölükspor’un alt yapısını oluşturduk. 13 ile 16 yaş ve arasında olan bu gençlerimiz 2-3 yıl içinde Kızılcabölükspor A takımında forma giyecekler. İnşallah elele üçüncü lige çıkacağız”dedi.

Gecede yapılan çekilişle imzalı Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları sahiplerini buldu. Van’da görev yapan Resim öğretmenleri Kızılcabölüklü Hüseyin ve Meliha Ergil kardeşlerin Kızılcabölükspor başkanı Osman Duran’a gönderdikleri kendi çalışmaları olan karakalem Kızılcabölükspor tablosu büyük alkış aldı .
Kaynak: İHA