İlahıyatçi Yazar Sinan Yağmur, Koyulhisar’da Okuyucuları İle Buluştu

Mevlana üzerine yazdığı kitaplarla tanınan İlahiyatçı-Yazar Sinan Yağmur, Koyulhisar Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün çalışması ile Mehmet Kavala Çok Programlı lisesi konferans salonunda okurları ile buluştu.

İlahıyatçi Yazar Sinan Yağmur, Koyulhisar’da Okuyucuları İle Buluştu
Programına, Şems ve Mevlana'yı konu alan şiiri seslendirerek başlayan Yağmur "Hz Mevlana " üzerine söyleşi gerçekleştirdi. Yağmur, kendisini Koyulhisar'a davet eden Koyulhisar Kaymakamı Şenol Turan ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Şinasi Yıldırıma teşekkür ederek, "Çoğu şehirlerin yapamadığı böyle köklü bir etkinliği Koyulhisar ilçesinin başardığını ifade eden Yağmur, “Bir ilçe kültürüyle güzeldir. Koyulhisar kültürü ile olduğu gibi iklimi ve tabiatı ile muhteşem bir ilçe” dedi.

Koyulhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şinasi Yıldırım ise yaptığı açıklamada” Sinan Yağmur gibi tanınmış bir yazarımızın bizleri kırmayarak buraya gelerek bu güzel söyleşide aramızda olması sevindirici olduğunu söyledi.

Sinan Yağmur daha sonra okurları için kitap imzaladı. Programın sonunda günün anısına Yağmur'a Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren tarafından plaket takdim edildi .
Kaynak: İHA