Bakan Çağlayan Vatandaşlara Simit Dağıttı, Emniyet Kemeri Mesajı Verdi

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, esnaf ziyareti sırasında girdiği bir simit fırınındaki taze simitleri görünce hem kendisi yedi hem de vatandaşlara ikram etti.

Bakan Çağlayan dağıttığı simitlerin parasını ise gizlice ödedi.

Bakan Çağlayan makam aracında ise emniyet kemerinin önemi konusunda mesaj verdi. Zafer Çağlayan, İçel'de esnaf ziyaretinde bulundu. Bakan Çağlayan, merkez Akdeniz ilçesi Zeytinlibahçe Caddesi'nde kalabalık bir partili gurup tarafından karşılandı. Esnafları tek ziyaret eden Bakan Çağlayan'dan bazı kadınlar çocukları için iş bazıları da yakınları için tayin talebinde bulundu. Bakan Çağlayan'ın esnaf ziyareti sırasında yolu bir simitçi fırınına düştü. Burada taze simitleri görünce dayanamayıp yiyen Bakan Çağlayan daha sonra gizlice parasını ödeyerek vatandaşlara da dağıtılmasını istedi. Bunun üzerine fırın sahibi vatandaşlara simitlerden dağıttı.

EMNİYET KEMERİNİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

Bakan Çağlayan Hilton Oteli'nde katıldığı bir program sonrası ise Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerinin isteği üzerine makam aracında emniyet kemerinin önemi ile ilgili bir mesaj verdi. Makam aracından önce kendisi emniyet kemeri takan Çağlayan, "Emniyet kemeri vatandaşın kendi can güvenliği içindir. Halkımızda da bu bilinç giderek oluşuyor. Hem kendi can ve mal güvenliği diğer taraftan karşı tarafında can güvenliğine değer vermesi bakımından önemli. İçel'de bu konuya riayette birinci olacaktır." diye konuştu.