Aydınlatma Direğini Deviren Kadın Sürücünün Aracı Hurdaya Döndü

Ankara'da, başka bir aracın sıkıştırması sonucu kontrolden çıkan otomobil, orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptı.

Yerinden kopan direk, otomobili hurdaya çevirdi, kadın sürücü kazadan yaralı kurtuldu.Çankaya ilçesi Türkocağı Caddesi üzerinde, bugün öğle saatlerinde meydana gelen kaza şöyle gerçekleşti: Sürücüsü kadın olan 06 F 2544 plakalı otomobil, cadde üzerinde seyir halindeyken, başka bir aracın sıkıştırması sonucu kontrolünü kaybederek, orta refüje fırladı. Otomobil, refüjdeki aydınlatma direğine hızla çarptı ve yerinden söktü. Ardından takla atan otomobil, direğin altında kalarak, hurdaya döndü.
Yaralı kadın sürücü, otomobilin içinden çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı. Yere yatırılıp bekletilen kadına, kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı.Bu esnada yaralı kadının anne ve babası da kaza mahalline geldi. Sedyedeki yaralı kadın, "Annem Vallahi çok iyiyim. Merak etme sen. Benim hiçbir şeyim yok." diyerek, fenalık geçiren anne ve babasını sakinleştirmeye çalıştı. Yaralı, ambulansla hastaneye götürülürken, sinir krizi geçiren aile vatandaşlar tarafından teskin edildi.İKİNCİ KAZA: 3 YARALIÜç kişinin yaralandığı diğer trafik kazası ise Mamak General Zeki Doğan Mahallesi 518. Cadde üzerinde yaşandı. Özel bir kurye şirketine ait 34 JGB 11 plakalı minibüs ile 06 EJJ 80 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yan yatan minibüsün yedek lastiği, aracın altında kalarak devrilmeyi engelledi.
Kazada yaralanan sürücüsü Murat Coşkun ile minibüste bulunan Sait Ertürk ve Akın Kıvrak, ambulanslarla çevredeki hastanelere götürüldü .