Ömer Yılmaz Şampiyonları Kabul Etti

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz, ÇHGM 4. Türkiye Yıldızlar Serbest Güreş Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan Ordu Erkek Yetiştirme Yurdu güreşçilerini kabul etti.

Ömer Yılmaz Şampiyonları Kabul Etti
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü (ÇHGM) ve Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı ile birlikte düzenlenen ÇHGM 4. Türkiye Yıldızlar Serbest Güreş Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan Ordu Erkek Yetiştirme Yurdu Güreşçileri, Ordu Güreş İl Temsilcisi Fahrettin Alkan ve antrenörleri Yüksel Kahraman, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler. Antrenör Yüksel Kahraman’dan yapılan şampiyona ve dereceye girenlerle ilgili bilgi alan İl Müdürü Yılmaz, güreşçilerin Ordu adına gösterdikleri başarıdan memnun olduğunu, çalışmalarını aksatmadan devam ettirmelerini ve daha büyük hedeflere doğru ilerleme gayreti içinde olmaları gerektiğini söyledi.

Güreş İl Temsilcisi Fahrettin Alkan da İl Müdürü Yılmaz’a, güreşçilere gösterdiği bu yakın ilgiden dolayı teşekkür ederek, Ordu güreşini hak ettiği seviyeye çıkaracaklarını ifade etti.

Kaynak: İHA