İki Duvarı Yıkıp Bir Araca Çarptıktan Sonra Durabildi

Afyonkarahisar’da yokuş aşağı inerken virajı alamayan sürücü, iki duvarı yıkıp bir araca çarptıktan sonra durabildi.

İki Duvarı Yıkıp Bir Araca Çarptıktan Sonra Durabildi
Edinilen bilgiye göre kaza, Yarenler Mahallesi Pazaryeri mevkiinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, 03 AP 062 plakalı ticari araç, sabah 06.00 sıralarında Pazaryeri mevkiinden yokuş aşağı inerken sürücünün önüne çıkan virajı geç fark etmesi sonucu yolun sağında bulunan 5 katlı bir apartmanın bahçe duvarına çarptı. Duvarı yıkan araç, savrularak bu kez apartmanın yanındaki binanın duvarına çarptı. Hızı kesilmeyen araç, park halindeki bir araca çarparak durabildi.

"PANİK İÇİNDE YATAKTAN DÜŞTÜK"

Kazada yıkılan bahçe duvarından savrulan beton parçalarından dolayı aracı zarar gören apartman sakinlerinden Osman Dinç, büyük bir gürültüyle uyandıklarını ve panik yaşadıklarını söyledi.

Deprem olduğunu sanan ve uyudukları yataktan aşağı düştüklerini anlatan Dinç, “Dışarı çıkınca bir baktım ki bir araç komşunun duvarını yıkıp aracına vurmuş, aracı yan çevirdikten sonra bizim binanın duvarına vurmuş ve elektrik direği ile duvar arasına sıkışıp kalmış. Dışarı çıktığımda ise bir kadın baygın vaziyetteydi, bir erkek onu uyandırmaya çalışıyordu. Komşunun gelini de olayı gördüğünü ve erkeğin kadını aracın sürücü mahallinden çıkardığını söyledi” iddialarında bulundu.

Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: İHA