Ticaret Lisesi Öğrencileri İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde

Samsun Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri OMÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ni ziyaret etti.

Ticaret Lisesi Öğrencileri İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde
Ticaret Lisesi öğrencileri İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ne giderek Dekan Prof. Dr. Fatih Yüksel’i ziyaret ettiler ve fakülte hakkında bilgi aldılar. Dekan Prof. Dr. Fatih Yüksel tüm meslek mensuplarının Muhasebeciler Haftası’nı kutlayarak başladığı konuşmasında; mali müşavirlik mesleğinin nitelikli eleman ihtiyacını karşılayan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin ticaret lisesi öğrencileri için tercihte avantajlı olduğunu ifade etti.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin muhasebe camiasına katkısının sadece lisans düzeyinde değil, yüksek lisans düzeyinde sürdüğünü ifade eden Dekan Yüksel, Muhasebeciler Odası ile yapılan protokol kapsamında mali müşavirlerin yüksek lisans eğitimlerine bu dönem başladıklarını, benzer programın talep edilmesi halinde, ticaret liselerindeki meslek öğretmenleri için de yapılabileceğini söyledi.

Yüksel, bu sayede meslek mensupları ve meslek öğretmenlerinin kendilerini geliştirip güncel kalma imkanlarının olacağını ve bu konuda desteğe hazır olduklarını da ifade etti.

SMMO Odası Başkanı Ahmet Hayvalı da meslek mensuplarına verilen destek ve sıcak karşılama dolayısıyla teşekkür etti

Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi .
Kaynak: İHA