08 Mart Dünya Kadınlar Günü Deepo’da Kutlandı

Antalya Deepo Outlet Center’da, 08 Mart Dünya Kadınlar Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

08 Mart Dünya Kadınlar Günü  Deepo’da Kutlandı
Antalya’nın en büyük outlet alışveriş merkezi Deepo Outlet Center’da, 08 Mart Dünya Kadınlar Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi’nin katkıları ile seramik ve nakış sergisi sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Sergi açılışına Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şakir Şen, Müdür Yardımcısı Faruk Yazar, Seramik Eğitmeni Candan Çelikpençe, Nakış Eğitmeni Sevgi Sav, Makyaj Eğitmeni Emel Gediz, Deepo Outlet Center Halkla İlişkiler Yöneticisi Emel Çakmak, halk eğitim merkezi kursiyerleri ve birçok sanatsever katıldı.

Fırınlanmış kilden yapılmış ve boyanmış tablo, yüz figürleri, heykel, vazo, tabak ve takıların yer aldığı kadın konulu 75 objeden oluşan sergi 8-11 Mart tarihleri arasında Deepo Outlet’te açık kalacak. Ayrıca sergide kursiyerlerin elle yapmış olduğu birbirinden güzel nakış işlemeleri de yer aldı.

08 Mart Kadınlar Günü’ne özel makyaj günü de düzenlenen alışveriş merkezinde ayrıca Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri nakış sanatı ile ilgili hünerlerini düzenlenen yarışmada sergileyerek çeşitli ödüllerin sahibi oldular .
Kaynak: İHA