Uşak’ta Dünya Kadınlar Günü Kutlamaları

Uşak Valiliği İl Özel İdaresi bünyesinde faaliyet gösteren Uşak İş Kadınları ve Kadın Girişimcileri Destekleme Derneği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla sinema etkinliği gerçekleştirdi.

Uşak’ta Dünya Kadınlar Günü Kutlamaları
Uşak Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Uşak Belediyesi ve Uşak Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin ortaklaşa gerçekleştiği etkinlikler kapsamında yer alan ve Uşak İş Kadınları ve Kadın Girişimcileri Destekleme Derneği’nin organizasyonunda gerçekleştirilen sinema etkinliği Park Sinemasında yapıldı.

Sermiyan Midyat’ın yönettiği 2012 yılı yapımı filmde Demet Akbağ, Ercan Kesal, Bülent Çolak, Cezmi Baskın, Mahir İpek rol aldılar. Kocası Midyat belediye başkanı olan ve sıradan bir ev kadınıyken bir gün kendisi de belediye başkanı olan ve Devlet işlerinde çocuklarının kendi aralarındaki çocukça rekabeti Midyat halkına kahkahalar attıran maceralara sürükleyen Hükümet Kadın isimli filmi çok sayıda Uşaklı kadın davetliyle birlikte Uşak İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı ve Uşak İş Kadınları ve Kadın Girişimcileri Destekleme Derneği Başkanı Necati Ceylan ve dernek yönetim kurulu üyeleri birlikte izledi .
Kaynak: İHA