Saruhanlı'da Yeni Oluşan 3 Sokağa İsim Verildi

Saruhanlı İlçesinde, Cengiz Topel ve Atatürk mahallelerinde oluşan 3 yeni sokağa Bircan, Duygu ve Aydın isimleri verildi.

Saruhanlı'da Yeni Oluşan 3 Sokağa İsim Verildi
Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, gazetecilere yaptığı açıklamada, 8 mahalle ve 218 sokağın bulunduğu ilçede 3 sokak daha oluştuğunu belirtti.

1'i Cengiz Topel, 2'si Atatürk mahallesinde olmak üzere 3 yeni sokağa belediye meclisinin kararıyla Bircan, Duygu ve Aydın isimlerini verdiklerini ifade eden Yaralı, ilçenin hem nüfus hem de fiziki açından her geçen yıl büyümesinin sevindirici olduğunu dile getirdi.

Türkiye İstatistik Kurumu 2012 yılı verilerine göre Saruhanlı ilçe merkezinin nüfusunun da bir önceki yıla göre artarak 15 bin 781’e ulaştığını kaydeden Yaralı, Saruhanlı’nın yakın zamanda Manisa’nın en gözde ilçesi olacağını söyledi.

Saruhanlı’da sokakların mahallelere göre dağılımı ve sayıları ise, Atatürk mahallesinde 18, Cengiz Topel mahallesinde 42, Cumhuriyet mahallesinde 35, İstasyon mahallesinde 46,Kurtuluş mahallesinde 26, Saruhan mahallesinde 23, Şehitler mahallesinde 18, Yılmaz mahallesinde 13 sokak olarak güncellendi .
Kaynak: İHA