Ak Parti İl Başkanı Akay, Silahla Vurulan Ak Partili Damar'ı Ziyaret Etti

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Menemen'de uğradığı silahlı saldırı sonucu ayağından yaralanan Menemen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mesut Damar'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Beraberindekilerle birlikte Damar'ın tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gelen AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Mesut Damar'ın doktorlarından bilgi aldı. Daha sonra hastanede bekleyen Damar ailesini ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulunan Akay, Damar'ı ziyareti sonrası hastane çıkışında açıklamalarda bulundu. Mesut Damar'ın, Menemen ilçesinde yapılan yeşil alan talanı ile ilgili doğruları her zaman haykıran, yürekli bir ses olduğunu aktaran Akay, "Bildiğimiz kadarıyla bu arkadaşımızı susturmaya yönelik bir saldırı var. Kendisi ameliyattan çıktı, sağlık durumu iyiye gidiyor. Bu işi yapanları, bu işi azmettirenlerin kim olduğuna yönelik özellikle emniyetin ve sayın Valimizin takibi olacak. Menemen'de bir şeyler oluyor. Bizde bu işin peşini bırakmayacağız. Faillerin yakalanması konusunda emniyetimize iş düşüyor. Bu konuda emniyetin elinden geleni yapacağını düşünüyoruz" dedi.

Saldırının sebebinin yeşil alan talanı olduğunu ifade eden Ömer Cihat Akay, "Şu an için yeşil alan konusunda bir açıklama yapamayacağım. Konu emniyete ve adliyeye intikal etti. Hem Menemen ilçe başkanımız Arif Kuran hemde başkan yardımcımız Mesut Damar'ın aldığı tehditleri, geçmişte de Menemen Ticaret Odası Başkanımızın almış olduğu tehtditleri emniyetin araştırması lazım" diye konuştu.