Ümit Kaya’dan Ankara Sital Spor Kulübü’ne Ziyaret

Yenimahalle Belediye Başkanlığı için kulislerde adı geçen AK Parti'nin güçlü adaylarından Ümit Kaya, Sital Spor Kulubünü ziyaret etti...

Ümit Kaya’dan Ankara Sital Spor Kulübü’ne Ziyaret
Yenimahalle'de 26 yıldır hizmet veren Ankara Sital Spor Kulübü'nü gezen Ümit Kaya aralarında milli sporcuların da bulunduğu gençlerle tanıştı ve başarılarından dolayı mennunıyetini belirtti. UK Investment Group olarak kulübe forma sponsoru olan ve maddi desteklerde bulunan UK Investment Group Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kaya kendisinin de Taekwondo sporuyla uzun süre uğraş verdiğini belirtti.

Ankara Sital Spor Kulubü Antrenörü Talip Arslan: '26 yıldır Yenimahalleli kardeşlerimize hizmet vermekteyiz. Amacımız hem Yenimahalleli gençlere, hem de genç nesillere bilinçli, ahlaklı birer birey olması için calışıyoruz. Kulübümüz taekvondo, dart, bocce gibi branşlarda şimdiye kadar 180 'e yakın sporcumuzu milli takıma gönderdik. Bu sporcularımızın arasında Avrupa şampiyonu, Avrupa 2.si Dünya 2.si gibi uluslararası turnuvalarda hem ülkemizi hem de bizleri temsil ettiler. Bize gelen sporcular bizimle beraber büyür ve salonumuzun en önemli unsurlarından birisi olan disiplinli, ahlaklı toplum bilinci ve her şeyden önemlisi aileye karşı sorumluluğun var olduğunu hisseder ve o disiplinde bizimle beraber olur. Çoçuklarımızın gelişimi başarısı bizi zinde tutuyor. 26 yıldır da Yenimahalle de olmanın gururunu yaşıyoruz ' dedi.

Ümit Kaya ise Yenimahalle de böyle bir yerin var olmasından dolayı ayrı bir mutluluk duyduğunu ifade etti. Hem Türk sporuna hizmet veren hem Yenimahalleliye hizmet veren bu tür yerlerin her zaman sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

Ümit Kaya, Ankara Sital Kulübü sporcularıyla tek tek tanıştıktan sonra genç sporculara, gerek yurt içi gerekse yurtdışı faliyetlerinde her zaman yanlarında oldugunun altını çizdi. Kaya, genç sporculardan da başarı sözü aldı ve en kısa zamanda tekrar ziyarete gelecegini belirtti.

Ümit Kaya’dan Ankara Sital Spor Kulübü’ne Ziyaret

Ümit Kaya’dan Ankara Sital Spor Kulübü’ne Ziyaret