Konak Halk Üniversitesi Kadınlarından Başkan Tartan’a Sevgi Çemberi

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, semt merkezlerindeki öğretmen ve kursiyerler ile buluştu, dört yılda yapılanları ve gelecek süreçte gerçekleştirilecek olan projeleri anlattı.

Konak Halk Üniversitesi Kadınlarından Başkan Tartan’a Sevgi Çemberi
Konak Halk Eğitim Müdürü Seçkin Aktaş’ın da katıldığı buluşmada kursiyerler ve öğretmenler Başkan Tartan’ı ‘Herkesin Başkanı’ sloganı ve alkışlarıyla karşıladı. Kokteyle katılan yüzlerce Konak Halk Üniversitesi kursiyerleri ile öğretmenler Başkan Tartan’ı adeta sevgi çemberine aldı.

Konak Halk Üniversitesi fikrinin önce akıllarda soru işareti uyandırdığını ancak ortaya muhteşem bir tablo çıktığını kaydeden Başkan Tartan, “4 yıl içinde 10 bin kişilik dev bir ordu olduk. Kurulan dostluklarla yeni bir aile kuruldu. Acıda, kederde, mutlukta bir arada oldunuz. Sizlerle bir arada olmanın keyfini yaşıyorum” dedi.

KADIN KOOP KURULACAK

Başkan Tartan semt evlerinde el emeği, göz nuruyla üretim yapan kadınların emeğini ekonomiye dönüştürmek içim yakın zamanda ‘Kadın Koop’ kuracağı müjdesi verdi. Tartan, altyapısını kuracağını ve sermayesinin bir kısmını üstleneceğini belirterek, “Üretimlerinizi pazarlayarak gelir elde edeceksiniz ve inanıyorum ki; ‘Kadın Holding’ olarak kısa zamanda herkese kafa tutacaksınız. Kazanılan parayla yine kadın istihdamı yaratılacak. Bunu başaracağınıza inanıyorum. Yolunuz açık olsun” diye konuştu.

Kadınların büyük sevgi tezahüratı karşısında duygulanan Başkan Tartan, “Sizlere sevgimi verdim, sizlerin de sevgisini yüreğimde hissediyorum” dedi.

Kadınlar çeşitli hediyelerle Başkana sevgilerini sunarken hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler. Nedim Tarımcıoğlu ve fasıl ekibi de yaptıkları müzikle kadınlara renkli anlar yaşattı .
Kaynak: İHA