Pop Müzik Sanatçısı Özgün, Üniversite Öğrencileriyle Söyleşi Etkinliğine Katıldı

Pop müzik sanatçısı Özgün, Dumlupınar Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Radyo Dumlupınar'ın kuruluşunun 8'inci yılı dolayısıyla düzenlenen söyleşiye katıldı.

Radyo Dumlupınar'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, etkinlikler çerçevesinde bu yıl önce şair, yazar ve radyo programcısı Kahraman Tazeoğlu ile söyleşi ve imza günü, daha sonra pop müzik sanatçısı Yaşar ile söyleşi etkinlikleri gerçekleştirildi.

DPÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde Radyo Dumlupınar tarafından organize edilen ve yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı etkinlikte sevenleriyle bir araya gelen Özgün, beğenilen parçalarını seslendirerek öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Üniversitenin Evliya Çelebi Yerleşkesi'ndeki bölümleri gezen ve Radyo Dumlupınar'da canlı yayına katılan Özgün, burasının harika bir yerleşke olduğunu ve Radyo Dumlupınar'ın ulusal bir radyo düzeyinde bulunduğunu ifade etti.

-Gökhan Türkmen konseri 27 Mart'ta-

DPÜ Rektörlüğü ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'nın desteklediği, Radyo Dumlupınar, DPÜ Öğrenci Konseyi Başkanlığı ve üniversite bünyesinde bulunan 55 öğrenci topluluğunun organize ettiği ''Kütahya'da Konser'' projesi, 27 Mart'ta gerçekleştirilecek Gökhan Türkmen konseriyle başlayacak.

Öğrenci topluluklarının ortak açıklamasında, şöyle denildi:

''Şehrimizin sosyal anlamda açığını kapatmak ve artık eğlenmek için başka şehirlere gitmemek için başlattığımız bu projeye tüm Kütahya halkının katılımlarını bekliyor ve bu projeye sahip çıkmaya davet ediyoruz. Bu etkinliklere katılımın istenilen seviyede olması halinde Kütahya'da her ay bir konser gerçekleştirebileceğiz. Bu kapsamda 27 Mart'ta saat 20.00'de DPÜ Spor Salonunda başlayacak Gökhan Türkmen konserine tüm halkımız ve öğrenciler davetlidir.''

Muhabir: Hadi Şengül / Sedat Gök

Yayıncı: Mürsel Çetin
Kaynak: AA