Öğretmen Adayları ‘KPSS’ İle Hayatlarına Yön Verecek

Öğretmen adaylarının, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ile adeta hayatlarına yön vereceklerini kaydeden Erkan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Hatipoğlu, “Öğretmen adaylarımızın KPSS’de başarılı olabilmesi noktasında özel bir eğitim kadrosu oluşturduk” dedi.

Öğretmen Adayları ‘KPSS’ İle Hayatlarına Yön Verecek
Milli Eğitim Bakanlığı, geçtiğimiz aylarda öğretmenlere artık KPSS’de alan soruları da sorulacağını açıkladı.

Buna göre; öğretmenlere alan sınavının etkisi yüzde 50, genel kültür, genel yetenek ve eğitim sınavının etkisinin de yüzde 50 olacak. Söz konusu değişikliğin ardından Özel Erkan Eğitim Kurumları da yeni sınav sistemine göre kendini yeniliyor. Erkan Eğitim Kurumları, KPSS öğretmen grupları alan ders kayıtlarını başlattı.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Özel Erkan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Hatipoğlu, “Öğretmen adaylarımızın hayatına yön verecek olan KPSS’deki alan sınavı için kurumumuzca her bir kişinin üst düzey yardım alabilmeleri, alan eğitim kadromuz bu konuda uzman akademisyenlerden oluşturduk. Ayrıca sisteme uygun yayınlarla, alan grubuna yönelik kaplarla, soru çözüm uygulamaları ve rehberlik hizmetleri ile ger zaman olduğu gibi yine öğrencilerimizin yanındayız” dedi.

Kaynak: İHA