Belediye Başkanı Fadıloğlu, YGS'ye Girecek Öğrencilere Başarı Diledi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na girecek öğrencilere başarı diledi.

Şehitkamil Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Fadıloğlu, YGS sınavını başarı veya başarısızlığı, her şeyin başlangıcı yada sonu olarak görmemek gerektiğini belirtti.

Gençlerimizin sınavlarında başarılı olacaklarına inancım tam olduğunu vurgulayan Fadıloğlu, şunları kaydetti:

''Öğrencilerimizin bunu 'hayat sınavı' gibi görmemeleri en büyük dileğimdir. Hayat, YGS sınavını kazanmaktan ibaret değildir. Sınavı kazanamamak da asla dünyanın sonu değildir. Öğrencilerimizin bu duygu ve düşüncelerle stresten ve heyecandan uzak bir şekilde sınava girmeleri durumunda bilgi ve birikimlerini en üst düzeyde yansıtacaklarına inanıyor, YGS'ye girecek tüm gençlerimize tekrar başarılar diliyorum.''

-Sanko Sanat Galerisi'nde resim sergisi

Ressam Süleyman Çete, Sanko Sanat Galerisi'nde kişisel resim sergisi açtı.

Sanko'dan yapılan açıklamaya göre, ressam Süleyman Çete'nin 37 eserinden oluşan serginin açılışına, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Aykanat, Sanko Park AVM Müdürü Ali Günaçar, Sanko Park Yatırımcı Temsilcisi Taner Neng ve sanatseverler katıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Çete, Gaziantepli sanatseverlerle bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Aykanat da Sanko Sanat Galerisi'nin kentte önemli bir boşluğu doldurduğuna ve sanat camiasına büyük katkısı olduğuna işaret etti.

Sergi, 5 Nisan'a kadar açık kalacak.

Muhabir: Yusuf Atlıhan

Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
Kaynak: AA