Selçuklu Yaşam Standardını Yükseltecek Yatırımlara Kavuşuyor
Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımı devam eden Aydınlıkevler Aile Yaşam Merkezi ve Mustafa Çuhadar İlkokulu spor salonundaki çalışmaları inceledi.

Sporun alt yapısına ciddi yatırımlar yaptıklarını da ifade eden Başkan Altay; “Her yaş grubundan çocuğumuz için 6 okulda başlattığımız 6 spor salonunun yapımına devam ediyoruz. Böylece Selçuklu Belediyesi Spor Kulübündeki çocuklarımız daha nezih salonlarda spor yapacaklar. Ayrıca okullarımızdaki beden eğitimi dersleri Selçuklu’ya yakışır bir şekilde spor salonlarında yapılacak” şeklinde konuştu.
Zemin, birinci, ikinci ve üçüncü katlardan oluşan Aydınlıkevler Yaşam Merkezi’nde; kütüphane, spor salonu, plates, bayanlar lokali, bayanlar ve erkekler için ayrı ayrı fitness salonları, cilt bakımı, kuaför, manikür-pedikür, çocuk kulübü, emekli konağı, kafeterya ve teras alanı yer alacak. 2928 metrekaere alan üzerine yapılan Aydınlıkevler Yaşam Merkezi 1 milyon 928 bin TL’ye mal olacak. Mustafa Çuhadar İlkokulu’na yapılacak olan spor salonu ise 1300 metrekare alan üzerine yapılıyor .
