Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Üyelerine Kredi Desteği

Yapı Kredi Bankası Adıyaman Şubesi ile Adıyaman Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği arasında kredi protokolü imzalandı.

Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Üyelerine Kredi Desteği
Adıyaman Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinde gerçekleşen imza törenine, Birlik Başkanı Sırrı Öztürk, Birlik Müdürü Özkan Kılıç, Yapı Kredi Perakende Bankacılık Gaziantep Saha Müdürü Muzaffer Başdan, Adıyaman Şube Müdürü Bileç Yıldırım, birliğin önetim kurulu üyeleri, bankanın yetkilileri katıldı

Yapı Kredi Bankası Perakende Bankacılık Gaziantep Saha Müdürü Muzaffer Başdan, banka olarak kuruluşlarından bu yana tarım ve hayvancılık sektörüne destek verdiklerini ifade ederek, “Son yıllarda yaşanan kapasite ve üretim artışına paralel olarak bu alanlarda yenilikçi çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Yaygın şube ağımızın bulunduğu bu bölgede, alanında uzman çalışanlarımız, müşterilerimize hayvancılık ve tarım finansmanı konusunda danışmanlık vererek avantajlı finansman seçenekleri sunacak. Güney Anadolu Bölgesi’nin tarımsal ve hayvancılık üretimi açısından en zengin beldelerinden biri olan Adıyaman’da yaptığımız işbirlikleri sayesinde Adıyamanlı çiftçilerimizin tüm tarımsal ihtiyaçlarına yönelik finansman fırsatları sunmaktan büyük mutluluk duyacağız” dedi.

Adıyaman Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Sırrı Öztürk de konuşmasında toplu halde hareket etmenin avantajlı olduğuna dikkat çekerek, "İlimizde mevcut 900 üyemizin kredi kullanım ihtiyacını en avantajlı bankada kullandırmak üzere ilimizde şubeleri bulunan Yapı Kredi Bankası ile bu protokol çerçevesinde anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmadaki amacımız üyelerimizin toplu halde hareket etme avantajından faydalanıp hem dosya ücreti, hem de uygulanan faiz oranlarını en avantajlı hale çekmektir. Ayrıca bütün gelişmeleri SMS aracılığıyla üyelerimize duyurup bilgilendirilecektir" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA