AK Parti Diyarbakır İl Danışma Meclisi Düzenlendi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Danışma Meclisinde konuşan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, AK Parti’nin kişisel çıkarların, kişisel hesapların, kendine şahsi gelecek sağlayanların partisi olmadığını söyledi.

AK Parti Diyarbakır İl Danışma Meclisi Düzenlendi
Diyarbakır il, ilçe ve belde teşkilatlarının faaliyetleri, yatırım, proje ve taleplerin konuşulduğu, ülke gündemi konularda fikir alışverişinde bulunduğu AK Parti Diyarbakır İl Danışma Meclis toplantısı düzenlendi.

Düzenlenen toplantıya, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, milletvekilleri Galip Ensarioğlu, Oya Eronat, Mehmet Süleyman Hamzaoğları, Mine Lok Beyaz, Cuma İçten, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, AK Parti il yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve çok sayıda partililer katıldı.

Toplantını açılış konuşmasını yapan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun Diyarbakır’a yaptığı ziyarete değinerek, ziyaretin çok önemli olduğunu ve o gün kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerini belirtti.

2014 yılında yapılacak yerel seçimler konusu da vurguya yapan Altaç, yerel seçimleri önemsediklerini söyledi.

Altaç, “Bu seçimler, bölgemiz, ilimiz açısından belki gelecek 15 yılımızı, gelecek 20 yılımızı ilgilendiren seçimdir. Bu seçimler, belki de Diyarbakır halkının hizmetlerle buluşmasına vesile olacaktır. Bütün kademelerden gayret istiyoruz. Şimdiden her kesin harekete geçmesini istiyoruz" dedi.

"AK PARTİ İŞ ARAYANLARIN PARTİSİ DEĞİL" Diyarbakır Milletvekilleri Galip Ensarioğlu ise, toplantıda yaptığı açıklamada, Türkiye’nin çok önemli bir süreçten geçtiğini ifade etti.

Ensarioğlu, “Bir yanda yanı başımızda Ortadoğu'daki gelişmeler, diğer taraftan 30 yıllardır ülkemizde ve bölgemizde yaşanan hepimizi acıya boğan ve yaşanan bu şiddettin Son bulması için başlattığımız çözüm sürecini ve akabinde yerel seçimler cumhurbaşkanlığı seçimleri gibi birçok öneli meselelerin arifesindeyiz” diye konuştu.

Ensarioğlu, bu 11 yıllık iktidar Sonunda siyasete musallat olmuş eski alışkınlıkları yeniden baş gösterdiğini söyledi.

Ensarioğlu, "AK Parti iş arayanların ve toplandığı bir parti değil. Kişisel çıkarların, kişisel hesapların çözüm yeri değil. AK Parti kendine şahsi gelecek sağlayanların partisi de değil, yani milletvekili olmak isteyenlerin, il başkanı olmak isteyenlerin encümen olmak isteyenlerin partisi değil" şeklinde konuştu

Kaynak: İHA