Vali Güvenç, Evine Dönen Eri Ziyaret Etti

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, PKK tarafından kaçırılan ve geçtiğimiz gün serbest bırakılan Er Hadi Gizli’yi ziyaret etti.

Vali Güvenç, Evine Dönen Eri Ziyaret Etti
Vali Celalettin Güvenç, geçtiğimiz gün PKK tarafından serbest bırakılan Jandarma Er Hadi Gizli'yi Viranşehir’e bağlı Sergen köyünde ziyaret etti. Vali Güvenç, Sergen köyüne Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan ve İl Jandarma Komutanı Emin Dursun’la birlikte geldi. Köye gelenler için kurulan çadırın önünde Vali Güvenç ve beraberindekileri karşılayan Hadi Gizli, ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Aileye geçmiş olsun dileğinde bulunan Vali Güvenç, 15 kardeşi bulunan Hadi Gizli ile ağabeyi Abdülaziz Gizli ile burada bir süre görüştü. Hadi Gizli ve ağabeyi Abdülaziz Gizliye geçmiş olsun dileğinde bulunan Vali Celalettin Güvenç, ziyaret sonrası bir açıklama yaptı. Vali Güvenç, Viranşehir’e çiftçilerle görüşmek üzere geldiklerini ve bu vesileyle de Sergen Köyü’ne geçerek, Hadi Gizliyi de ziyaret ettiklerini söyledi.

Hadi Gizli ve ailesinin mutluluğunu, sevincini paylaştıklarını anlatan Vali Güvenç, daha sonra köyden ayrıldı .
Kaynak: İHA