Motosikletli Yunus Ekipleri 3,5 Kilo Esrar Ele Geçirdi

Edinilen bilgilere göre, dün saat 16:30 sıralarında Avcılar’da devriye gezen Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğüne bağlı Yunus ekipleri aracın içindeki şahıstan şüphelendi.

Polis, aracı durdurmak istedi, aracın içindeki şahıs polisin dur ihtarına uymadı. Polis ile araç içerisindeki zanlı arasında sokak aralarında kovalamaca başladı.

Namık Kemal Mahallesi, Abdi İpekçi caddesi üzerinde araba ile kaçan şahıs sokaktaki park halindeki bir otomobile çarparak kaza yaptı.Kaza sonrası her hangi bir yara almayan zanlı polisler tarafından etkisiz hale getirildi.

Araç içerisinde ve dışında detaylı bir şekilde arama yapan Yunus ekipleri aracın zula tabir edilen gizli bölümlerine saklanmış kullanıma hazır 3,5 kilo esrar ele geçirdi.

Araç içerisinde jelatinlere sarılmış 3 poşet halinde satışına hazırlanmış esrar torbaları bulundu. Belirli semtlerde "torbacı" tabir edilen satıcılar vasıtasıyla iç piyasaya sürmek istedikleri ve zanlının kullandığı otomobilin de çalıntı olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan 1 kişi işlemleri yapılmak üzere Esenyurt Polis Merkezi'ne götürüldü .
Kaynak: İHA