AK Parti Tanıtım ve Medya Birim Başkanları Toplantısı Yapıldı

Tanıtım ve Medyadan Sorumlu AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Tanıtım ve Medya Birim Başkanları Toplantısı Yapıldı
İl Teşkilatı Tanıtım ve Medya Birim Başkanlığı tarafından İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, “Yapılan hizmetin ve teşkilat çalışmalarının halka daha iyi ve daha fazla ulaştırılmasında tanıtım ve medya biriminin önemli görev üstlenmektedir. AK Parti iktidarımız, 11 yıldır bu millete hizmet etmeye kendini adamış durumda. İşte yapılan bu hizmetleri, çalışma ve çabayı halkımıza en iyi şekilde ileten medyadır. Bu bağlamda sizler de bizim gözümüz kulağımızsınız. Bu konuda sizlere güveniyoruz. Onun için her birimizin çok iyi çalışmamız ve üzerimize düşen görevi yerine getirmeniz gerekiyor. Zira sizler bizlerin dışa açılan yüzüsünüz” dedi.

Parti olarak yoğun bir sürece girdiklerini ve bu süreçte özellikle tanıtım ve medya birimine büyük görevler düştüğünü dile getiren Başkan Sorgun, önlerinde 3 önemli seçim olduğunu ve amaçlarının kente yapılan hizmetlerde pay sahibi olmak olduğunu ifade etti.

“YENİ DÖNEME GEÇİŞİ BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Büyükşehir Yasası kapsamında yapılan faaliyetler hakkında bilgi veren Başkan Sorgun, “Büyükşehir Yasası daha tasarıyken çalışmaya başladık. Yasa yürürlüğe girdi ama bizler çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü Sayın Başbakanımıza yeni döneme en iyi geçişi biz yapacağız diye söz verdik. Bu bağlamda 31 ilçe başkanımızı topladık yeni yasayı anlattık. 22 ilçe ve 168 belde belediye başkanımızı yine topladık ve yeni dönemi anlattık. Bunun yanı sıra Büyükşehir Yasası’na Hazırlık Çalıştayları yapmaya başladık. Bunun ilkini de Beyşehir’de yaptık. Önümüzdeki hafta ise Kulu, Cihanbeyli ve Altınekin ilçelerimizi kapsayan ikinci toplantımızı gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

“GÖREVLERİNİZİN HAKKINI VERİN” Tanıtım ve Medyadan Sorumlu AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yazlık ise, teşkilat yapısı içerisinde önemli veya önemsiz görev, sorumluluk ya da birim olmadığını dile getirerek, “Ülkemize, şehrimize ve insanlığa dair bir derdimiz varsa ne iş ya da ne görev yapıyor olursak olalım hakkını vermek en iyisini yapma gayretinde olmak zorundayız. Ülkemizin 2023 vizyonunu hedef aldığı bu süreçte biz de varız diyorsak, fedakarlık, gayret, üretkenlik ve sorumluluk duygusuyla hareket etme mecburiyetimiz var. Başarı bir ekip çalışması gerektirir. Onun için birimlerinizle ilgili ekipler oluşturun, insanlara sorumluluklar verin ve takibini yapın. Değişik meslek ve eğitim gruplarından insanların bilgi birikim ve tecrübelerinden yararlanın. Biz İl olarak Tanıtım ve Medya biriminde İl asil ve yedek yönetim kurulu üyelerimiz, Kadın ve Gençlik kollarımız, merkez İlçe teşkilatlarımızdan oluşan 12 kişilik bir ekiple bu faaliyetleri yürütüyoruz. Bu ekibi daha da genişletme çabası içerisindeyiz. Bu ekip ruhu ve istişare ortamı başarı için olmazsa olmaz bir kriter” diye konuştu.

Toplantıda İl Tanıtım ve Medya Birim Başkanlığı’nın 2013 yılı faaliyet raporunun görüşülmesi, Yenilenen kurumsal web sayfasının tanıtımı, ilçelerin tanıtım ve medya birimi 2013 yılı faaliyetlerinin görüşülmesi ile diğer konularda istişarelerde bulunuldu .
Kaynak: İHA