Vergi Dairesi Başkanı Özkök Ktb’yi Ziyaret Etti

Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök, Kayseri Ticaret Borsası’nı (KTB) ziyaret etti.

Vergi Dairesi Başkanı Özkök Ktb’yi Ziyaret Etti
KTB Başkanı Şaban Ünlü’yü Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde ziyaret eden Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök, Kayseri’de vergi gelirinde iyi performans sergilediklerini belirtti.

Ziyarette konuşan Özkök, “24. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında ortaklarımızı ziyaret etmek bizim için mutluluk vericidir. 2012 yılında Kayseri olarak iyi bir performans sergiledik. Türkiye ortalamaları üzerinde vergi geliri elde ederek ülkemizin ekonomisine, kalkınmasına, refahına katkıda bulunduğumuzu düşünüyorum. Bu anlamda ortaklarımızın bize katkıları çok büyük” ifadelerinde bulundu.

KTB Başkanı Şaban Ünlü ise, “Biz Vergi Dairesi'nin ortakları olarak çok çalışacağız, çok kazanacağız ve çok vereceğiz. Verdiğimiz vergilerin geri döndüğünü görüyoruz. Eskiden bir vergi memurunun telefon açmasından korkardık ama şimdi sizleri bizlerden biriymiş gibi kabul ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA